Till salu

Om du är intresserad av att köpa en hamster av oss så måste du först läsa igenom informationen som finns här på sidan – en för guldhamster och en för dvärghamster.

I den hittar du bra information och mina krav kring bur och inredning. Innan en hamster flyttar hem till dig så vill jag se bild på buren.

Jag har ingen kö utan när ungarna är 14 dagar gamla ungefär så presenteras de på vår sida på Facebook. Du kan då anmäla ditt intresse antingen via ett PM på Facebook – Eklövets Hamsteruppfödning eller ett mail till oss – eklovets@hotmail.com

Jag tar aldrig en kull som jag inte själv är intresserad av att behålla en unge från och några hamstrar i varje kull säljs till avel. Är du intresserad av att köpa en hamster med avelsplats så vill jag att du berättar om dig själv, din avel och vad du vill uppnå med en avelshamster från Eklövet’s. Berätta om din avelsplan helt enkelt!

Ifall ni av någon anledning inte kan behålla en hamster ni köpt av oss vill vi att ni i första hand kontaktar oss. Vi tar antingen tillbaka den eller hjälper till att omplacera till ett nytt bra hem. Vid dessa fall följer vi de flesta andra uppfödares riktlinjer och betalar inte tillbaka några pengar. Däremot får ni gärna sälja hamsterns bur vidare.